luni, 18 mai 2009

in noaptea asta, luna infierbanta coapsele femeilor. este o pofta nebuna de iubit peste tot. cate stele, atatea femei pofticioase. in noaptea asta, femeile isi unduiesc soldurile precum salcia se dezmiarda in adierea vantului. atatea solduri, cate salcii. cand le vezi mergand, marea isi ascunde valurile de rusine. alura lor capata o nuanta din ce in ce mai grava. acum merg ca niste feline plecate la vanatoare. si nu par sa se opreasca pana cand aroma prazii nu li se va fi degajat dintre picioare. in noaptea asta, femeile s-au inarmat de vanatoare. sunt rosii in obraji de pofta. pielea si ea isi reneaga culoarea laptoasa. in noaptea asta, femeile vaneaza aroma de iubire.

in tarziul noptii asteia, femeile sunt atat de fierbinti si in lume e razboi. dincolo de dorinta sunt numai arme si sange, trupuri de barbati spintecate de orgoliul puterii, de orgoliul nebuniei.

in noaptea asta tarzie, tipetele femeilor se izbesc de gloantele barbatilor pe campul de aur al lunii. avem egalitate de arme. in noaptea asta pe sfarsite, femeile au ingropat mitralierele.

unele si-au desfacut picioarele pe pat de luna si s-au parfumat cu aroma preferata.

altele si-au plans mortii.

dimineata, soarele cica va rasari pentru toata lumea. mai departe nu mai stiu cum vine.


Niciun comentariu: